Grafika i multimedije

U okviru Energodate posluje i savremeno opremljen sektor za grafičke i multimedijalne usluge. Ovo je takođe jedna od naših delatnosti koja se iz internih okvira Energoprojekta uspešno proširila na eksterno tržište. Ovaj sektor danas pruža zaista retku i značajnu pogodnost, a to je da sve usluge i odgovore na vaše zahteve brzo i kvalitetno možete dobiti na samo jednom mestu, uštedevši tako dragoceno vreme, energiju i novac.
Što bi se reklo – od ideje do realizacije bilo koje grafičke i multimedijalne usluge. Naročito smo opremljeni i specijalizovani za velike grafičke projekte i poslove koji se tiču digitalne štampe i dorade projektne dokumentacije, skeniranja i arhiviranja materijala.

Mi preuzimamo brigu o celokupnoj arhivskoj građi preduzeća i pretvaramo je u dostupne elektronske fajlove, kojima je jednostavno upravljati.

Pored toga, nudimo specifična i visoko specijalizovana iskustva i opremu za realizaciju: grafičkog dizajna, pripreme za štampu, digitalne, ofset i tampon štampe. Tu su takođe apsolutno sve knjigovezačke usluge kao i usluge multimedijalne CD i DVD produkcije, vizuelna identifikacija i obeležavanje objekata, izrada reklamno poslovne galanterije, iznajmljivanje bilbord prostora… Danas, neke od najuspešnijih domaćih kompanija su poverile Energodati brigu o svom vizuelnom identitetu.

Multimedijalna produkcija (skening i data centar)

Posedujemo savremeni skening centar (skeniranje dokumentacije, knjiga, projekata svih formata, kolor i crno belo…) i mogućnost brzog narezivanja velikog broja cd/dvd medija sa pratećom štampom omota i nalepnica.

Smanjite količinu dokumentacije koju čuvate u papirnom obliku, učinite je dostupnijom i lakšom za čuvanje i pretragu, oslobodite svoj radni prostor.

Možemo da Vam ponudimo:

 • Multimedijalna CD/DVD izdanja
 • Arhiviranje dokumentacije (skeniranje i OCR-ovanje, vaše dokumentacije) – prebacivanje papirne dokumentacije u elektronsku
 • Sve vrste multimedijalnih prezentacija

Sve usluge dizajna brošura, flajera, pamfleta, korica za knjige kao i usluge logo–dizajna, dizajna memoranduma i odgovarajući test uzorci, probna digtalna štampa.

Vizuelni identitet:

Dizajn ili redizajn logotipa, definisanje kompanijskih boja, fontova, razmera ispisa…

Dizajniranje poslovne galanterije: Vizit karte, memorandumi, koverte, fascikle…

Reklamne kampanje:

Bilbordi, časopisi, reklamni flajeri, slogan, internet prezentacije…

Dizajniranje reklamne galanterije: Kalendari, čestitke, pokloni i slične “sitnice” su ogledalo vaše firme

Priprema za štampu:

Snimljena u formatima pogodnim za štampu u bilo kojoj štampariji

Digitalna i solventna štampa u kombinaciji sa kater i laser tehnologijama, plastikom, leksanom, aluminijumom, gravoplejom, kliritom, prosvetljenim kutijama i drugim materijalima pružaju nam mogućnost da Vam ponudimo izradu zaista širokog spektra proizvoda za obeležavanje objekata. Kad kažemo obeležavanje objekata, mislimo na: sve vrste građevina, automobile, autobuse, kamione, kranove i ostalu mehanizaciju, staklene površine (izloge i prozore), a i izgradnju konstrukcija s namenom reklamiranja ili obaveštavanja (bilbord panoi, putokazi, znakovi… ).

Dodatno:

 • Svetleće reklame
 • Natpisne table i pločice
 • Putokazi i portali
 • Spoljašnja i unutrašnja informatika
 • Lasersko graviranje i firmopis
 • Roll-up standing baneri i klasični baneri
 • Putokazi i zastave
 • Brendiranje i obeležavanje vozila
 • Pokrivanje fasada ili skela meš i ciradnim platnima
 • Exclusive locationin Bulevar, opposite the Palace “Serbia” where are organized festive receptions highest foreign state delegations.
 • Oneof the busiest roads in Belgrade, which passes a day over tens of thousands of vehicles.
 • The possibility of rentingthe 120 m lighted billboards (30 billboards in a row)

Testimonials