Energodata je jedan od lidera iz oblasti informacionog inženjeringa za složene poslovne sisteme, koji razvija i isporučuje sistemska rešenja velikim sistemima, finansijskim institucijama i javnim upravama. Naročito interesovanje za našim uslugama i rešenjima vlada u oblasti uslužnih i finansijskih sistema – poštama i bankama gde osim usluga razvoja, implementacije i integracije zahtevnih informacionih rešenja pružamo i kompletan inženjering vezan za bankomate (usluge nabavke, prodaje, rentiranja, održavanja i njihovog servisiranja na teritoriji Srbije i Crne Gore).

Naši stručni timovi, institucionalni okvir Energoprojekta, veliki broj značajnih referenci i dugogodišnja saradnja sa najznačajnijim strateškim partnerima iz celog sveta, Energodatu svrstavaju u pouzdanog i kvalitetnog partnera koji je spreman da odgovori na sve IT zahteve poslovnih subjekata.

Sposobnost Energodate da kontiunirano stiče nova znanja i brzo ih prevodi u akciju predstavlja glavnu poslovnu prednost našeg biznisa dok je primarni cilj naše kompanije znatno ojačavanje IT pozicija na domaćem tržištu i orijentacija ka inostranim poslovnim partnerima i klijentima.